Meie bestseller. Napoleoni kook on klassikaline magustoit, mis koosneb mitmest õhukesest kihist lehttainast, immutatud magusa kreemiga, mis põhineb kondenspiimal ja võil. Taignakihid kihistuvad õrna ja õhulise kreemiga, luues selle delikatessi ainulaadse maitse ja tekstuuri. Väliselt on Napoleoni kook ristkülikukujuline, kus on korrapärased kihid, kaunistatud taignajääkidest puruga. Koogi värv on tavaliselt hele, kreemja varjundiga. Napoleoni koogi maitse annab edasi kondenspiima, või ja vanilli noote, tekitades soovi kohe selle magustoidu viilu maitsta. Koogi tekstuur on pehme ja kergelt niiske ning iga kiht krõmpsatab hammustades, jättes meeldiva järelmaitse. Napoleoni koogi ajalugu on seotud prantsuse kokandusega, kus see oli loodud XIX sajandi alguses. Kuid aja jooksul muutus retsept ja sai populaarseks Venemaal, kus seda valmistati lehttaignast ja kondenspiimast. Selle tulemusena sai Napoleoni kook vene köögi sümboliks ja paljude põlvkondade lemmikmagustoiduks. Napoleoni kook sobib ideaalselt igaks peoks või lihtsalt tee juurde. See on suurepärane maiuspala külalistele ja rõõmustab kindlasti kõiki maiustuste austajaid oma maitsega.